Print Options:

Tempura rejer med chili mayo

Kuverter1 portionForberedelsestid20 minsTotal tid20 mins

Pisk æggeblommen med et par dråber eddike. Tilsæt olie lidt ad gangen under konstant piskning (ikke for meget ad gangen). Fortsæt indtil mayonnaisen har den ønskede konsistens.

 500 g Tempura rejer
 salat
 1 pasteuriseret æggeblomme
 1 solsikkeolie
 1 chili
 Salt, peber og eddike
Fremgangsmåde
1

Pisk æggeblommen med et par dråber eddike. Tilsæt olie lidt ad gangen under konstant piskning (ikke for meget ad gangen).

2

Fortsæt indtil mayonnaisen har den ønskede konsistens.

3

Halver chilien og tag de fleste kerner ud. Hak chilien rør den i mayonnasien.

4

Smag til med salt og peber og evt. lidt mere eddike.

5

Anret tempura rejerne på en bund af salat og hæld mayonnaisen over.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size