Tempura rejer med chili mayo

Tempura rejer med chili mayonnaise

DifficultyIntermediate
Yields1 Serving
Prep Time20 minsTotal Time20 mins
 500 g Tempura rejer
 salat
 1 pasteuriseret æggeblomme
 1 solsikkeolie
 1 chili
 Salt, peber og eddike
Fremgangsmåde
1

Pisk æggeblommen med et par dråber eddike. Tilsæt olie lidt ad gangen under konstant piskning (ikke for meget ad gangen).

2

Fortsæt indtil mayonnaisen har den ønskede konsistens.

3

Halver chilien og tag de fleste kerner ud. Hak chilien rør den i mayonnasien.

4

Smag til med salt og peber og evt. lidt mere eddike.

5

Anret tempura rejerne på en bund af salat og hæld mayonnaisen over.

 

Ingredients

 500 g Tempura rejer
 salat
 1 pasteuriseret æggeblomme
 1 solsikkeolie
 1 chili
 Salt, peber og eddike

Directions

Fremgangsmåde
1

Pisk æggeblommen med et par dråber eddike. Tilsæt olie lidt ad gangen under konstant piskning (ikke for meget ad gangen).

2

Fortsæt indtil mayonnaisen har den ønskede konsistens.

3

Halver chilien og tag de fleste kerner ud. Hak chilien rør den i mayonnasien.

4

Smag til med salt og peber og evt. lidt mere eddike.

5

Anret tempura rejerne på en bund af salat og hæld mayonnaisen over.

Notes

Tempura rejer med chili mayo