Surimisalat
50 g frisk spinat
50 g salatblade
50 g hvidkål
1 appelsin
1 rødløg
200 g drænet surimi stykker
3 spsk. appelsinsaft
2 spsk. balsamico
2 spsk. olivenolie
½ tsk. estragon
Fremgangsmåde
1
Rens og snit spinat, salat, hvidkål fint.
2
Vend blandingen med appelsinbåde, hakket rødløg og surimi.
3
Pisk appelsinsaft, balsamico, olivenolie og smag til med estragon, salt og peber.
4
Hæld dressingen over salaten.
Ingredients
50 g frisk spinat
50 g salatblade
50 g hvidkål
1 appelsin
1 rødløg
200 g drænet surimi stykker
3 spsk. appelsinsaft
2 spsk. balsamico
2 spsk. olivenolie
½ tsk. estragon
Directions
Fremgangsmåde
1
Rens og snit spinat, salat, hvidkål fint.
2
Vend blandingen med appelsinbåde, hakket rødløg og surimi.
3
Pisk appelsinsaft, balsamico, olivenolie og smag til med estragon, salt og peber.
4
Hæld dressingen over salaten.