Surimisalat

Surimisalat

DifficultyBeginner
Yields1 Serving
Prep Time20 minsTotal Time20 mins
 50 g frisk spinat
 50 g salatblade
 50 g hvidkål
 1 appelsin
 1 rødløg
 200 g drænet surimi stykker
 3 spsk. appelsinsaft
 2 spsk. balsamico
 2 spsk. olivenolie
 ½ tsk. estragon
Fremgangsmåde
1

Rens og snit spinat, salat, hvidkål fint.

2

Vend blandingen med appelsinbåde, hakket rødløg og surimi.

3

Pisk appelsinsaft, balsamico, olivenolie og smag til med estragon, salt og peber.

4

Hæld dressingen over salaten.

 

Ingredients

 50 g frisk spinat
 50 g salatblade
 50 g hvidkål
 1 appelsin
 1 rødløg
 200 g drænet surimi stykker
 3 spsk. appelsinsaft
 2 spsk. balsamico
 2 spsk. olivenolie
 ½ tsk. estragon

Directions

Fremgangsmåde
1

Rens og snit spinat, salat, hvidkål fint.

2

Vend blandingen med appelsinbåde, hakket rødløg og surimi.

3

Pisk appelsinsaft, balsamico, olivenolie og smag til med estragon, salt og peber.

4

Hæld dressingen over salaten.

Notes

Surimisalat