Surimi med tagliatelle

Surimi med tagliatelle

DifficultyIntermediate
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
 1 spsk. olivenolie
 2 fint hakkede skalotteløg
 1 snittet rød chilli
 ½ stængel fint hakket citrongræs
 3 cm. fint hakket frisk ingefær
 200 ml hvidvin
 250 ml fløde
 350 g surimipinde
 500 g tagliatelle
 1 limesaft
 3 spsk. fint hakket frisk koriander
 ½ tsk. salt
 ½ tsk. peber
Fremgangsmåde
1

Varm en stegepande og tilsæt olivenolie, skalotteløg, chili, citrongræs og ingefær. Steg i 2-3 min. Tilsæt hvidvin og bring det i kog.

2

Lad saucen koge indtil vinen er reduceret til det halve.

3

Tilsæt fløde og kog i endnu et minut, før du tilføjer surimi. Rør rundt og lad det simre i et minut.

4

Krydr med salt og peber og tilsæt lidt af limesaften. Hold saucen varm, mens du koger pastaen.

5

Bring en stor gryde med saltet vand i kog, tilsæt tagliatelle og kog i 2-3 min. Hæld vandet fra pastaen og vend saucen i.

 

Ingredients

 1 spsk. olivenolie
 2 fint hakkede skalotteløg
 1 snittet rød chilli
 ½ stængel fint hakket citrongræs
 3 cm. fint hakket frisk ingefær
 200 ml hvidvin
 250 ml fløde
 350 g surimipinde
 500 g tagliatelle
 1 limesaft
 3 spsk. fint hakket frisk koriander
 ½ tsk. salt
 ½ tsk. peber

Directions

Fremgangsmåde
1

Varm en stegepande og tilsæt olivenolie, skalotteløg, chili, citrongræs og ingefær. Steg i 2-3 min. Tilsæt hvidvin og bring det i kog.

2

Lad saucen koge indtil vinen er reduceret til det halve.

3

Tilsæt fløde og kog i endnu et minut, før du tilføjer surimi. Rør rundt og lad det simre i et minut.

4

Krydr med salt og peber og tilsæt lidt af limesaften. Hold saucen varm, mens du koger pastaen.

5

Bring en stor gryde med saltet vand i kog, tilsæt tagliatelle og kog i 2-3 min. Hæld vandet fra pastaen og vend saucen i.

Notes

Surimi med tagliatelle