Surimi med tagliatelle
1 spsk. olivenolie
2 fint hakkede skalotteløg
1 snittet rød chilli
½ stængel fint hakket citrongræs
3 cm. fint hakket frisk ingefær
200 ml hvidvin
250 ml fløde
350 g surimipinde
500 g tagliatelle
1 limesaft
3 spsk. fint hakket frisk koriander
½ tsk. salt
½ tsk. peber
Fremgangsmåde
1
Varm en stegepande og tilsæt olivenolie, skalotteløg, chili, citrongræs og ingefær. Steg i 2-3 min. Tilsæt hvidvin og bring det i kog.
2
Lad saucen koge indtil vinen er reduceret til det halve.
3
Tilsæt fløde og kog i endnu et minut, før du tilføjer surimi. Rør rundt og lad det simre i et minut.
4
Krydr med salt og peber og tilsæt lidt af limesaften. Hold saucen varm, mens du koger pastaen.
5
Bring en stor gryde med saltet vand i kog, tilsæt tagliatelle og kog i 2-3 min. Hæld vandet fra pastaen og vend saucen i.
Ingredients
1 spsk. olivenolie
2 fint hakkede skalotteløg
1 snittet rød chilli
½ stængel fint hakket citrongræs
3 cm. fint hakket frisk ingefær
200 ml hvidvin
250 ml fløde
350 g surimipinde
500 g tagliatelle
1 limesaft
3 spsk. fint hakket frisk koriander
½ tsk. salt
½ tsk. peber