Tilpas samtykkepræferencer

Vi bruger cookies til at hjælpe dig med at navigere effektivt og udføre visse funktioner. Du finder detaljerede oplysninger om alle cookies under hver samtykkekategori nedenfor.

De cookies, der er kategoriseret som "nødvendige", gemmes i din browser, da de er essentielle for at aktivere webstedets grundlæggende funktionaliteter.... 

Altid aktiv

Nødvendige cookies er påkrævet for at aktivere de grundlæggende funktioner på dette websted, såsom at give sikkert login eller justere dine samtykkepræferencer. Disse cookies gemmer ingen personligt identificerbare data.

Ingen cookies at vise.

Funktionelle cookies hjælper med at udføre visse funktioner som deling af webstedets indhold på sociale medieplatforme, indsamling af feedback og andre tredjepartsfunktioner.

Ingen cookies at vise.

Analytiske cookies bruges til at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden. Disse cookies hjælper med at give oplysninger om metrics såsom antallet af besøgende, afvisningsprocent, trafikkilde osv.

Ingen cookies at vise.

Præstationscookies bruges til at forstå og analysere de vigtigste præstationsindekser på webstedet, hvilket hjælper med at levere en bedre brugeroplevelse for de besøgende.

Ingen cookies at vise.

Annoncecookies bruges til at give besøgende tilpassede annoncer baseret på de sider, du tidligere har besøgt, og til at analysere effektiviteten af ​​annoncekampagnerne.

Ingen cookies at vise.

Surimi med tagliatelle

Surimi med tagliatelle

SværhedsgradØvet
Kuverter1 portion
Forberedelsestid10 minsKogetid20 minsTotal tid30 mins
 1 spsk. olivenolie
 2 fint hakkede skalotteløg
 1 snittet rød chilli
 ½ stængel fint hakket citrongræs
 3 cm. fint hakket frisk ingefær
 200 ml hvidvin
 250 ml fløde
 350 g surimipinde
 500 g tagliatelle
 1 limesaft
 3 spsk. fint hakket frisk koriander
 ½ tsk. salt
 ½ tsk. peber
Fremgangsmåde
1

Varm en stegepande og tilsæt olivenolie, skalotteløg, chili, citrongræs og ingefær. Steg i 2-3 min. Tilsæt hvidvin og bring det i kog.

2

Lad saucen koge indtil vinen er reduceret til det halve.

3

Tilsæt fløde og kog i endnu et minut, før du tilføjer surimi. Rør rundt og lad det simre i et minut.

4

Krydr med salt og peber og tilsæt lidt af limesaften. Hold saucen varm, mens du koger pastaen.

5

Bring en stor gryde med saltet vand i kog, tilsæt tagliatelle og kog i 2-3 min. Hæld vandet fra pastaen og vend saucen i.

 

Ingredients

 1 spsk. olivenolie
 2 fint hakkede skalotteløg
 1 snittet rød chilli
 ½ stængel fint hakket citrongræs
 3 cm. fint hakket frisk ingefær
 200 ml hvidvin
 250 ml fløde
 350 g surimipinde
 500 g tagliatelle
 1 limesaft
 3 spsk. fint hakket frisk koriander
 ½ tsk. salt
 ½ tsk. peber

Directions

Fremgangsmåde
1

Varm en stegepande og tilsæt olivenolie, skalotteløg, chili, citrongræs og ingefær. Steg i 2-3 min. Tilsæt hvidvin og bring det i kog.

2

Lad saucen koge indtil vinen er reduceret til det halve.

3

Tilsæt fløde og kog i endnu et minut, før du tilføjer surimi. Rør rundt og lad det simre i et minut.

4

Krydr med salt og peber og tilsæt lidt af limesaften. Hold saucen varm, mens du koger pastaen.

5

Bring en stor gryde med saltet vand i kog, tilsæt tagliatelle og kog i 2-3 min. Hæld vandet fra pastaen og vend saucen i.

Notes

Surimi med tagliatelle