Surimi med tagliatelle
Varm en stegepande og tilsæt olivenolie, skalotteløg, chili, citrongræs og ingefær. Steg i 2-3 min. Tilsæt hvidvin og bring det i kog.
Lad saucen koge indtil vinen er reduceret til det halve.
Tilsæt fløde og kog i endnu et minut, før du tilføjer surimi. Rør rundt og lad det simre i et minut.
Krydr med salt og peber og tilsæt lidt af limesaften. Hold saucen varm, mens du koger pastaen.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog, tilsæt tagliatelle og kog i 2-3 min. Hæld vandet fra pastaen og vend saucen i.
Ingredients
Directions
Varm en stegepande og tilsæt olivenolie, skalotteløg, chili, citrongræs og ingefær. Steg i 2-3 min. Tilsæt hvidvin og bring det i kog.
Lad saucen koge indtil vinen er reduceret til det halve.
Tilsæt fløde og kog i endnu et minut, før du tilføjer surimi. Rør rundt og lad det simre i et minut.
Krydr med salt og peber og tilsæt lidt af limesaften. Hold saucen varm, mens du koger pastaen.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog, tilsæt tagliatelle og kog i 2-3 min. Hæld vandet fra pastaen og vend saucen i.