Salat med sorte tiger rejer

Salat med sorte tiger rejer

DifficultyBeginner
Yields1 Serving
 12 Vagtelæg
 12 Cherry tomater
 200 g Ruculasalat
 100 g Friske bønner
 4 Tigerrejer (optøet)
 1 spsk. Olivenolie
 1 spsk. Rød balsamicosauce
 ½ tsk. Havsalt
 ¼ tsk. Sort peber
Fremgangsmåde
1

Kog æggene. Pil dem og del dem i halve.

2

Skær tomaterne i halve.

3

Skyl ruculaen grundigt, og læg dem på et viskestykke.

4

Nip bønnerne. Hæld kogende vand over bønner i en skål, og lad dem ligge i 30 sekunder. Skyl dem i koldt vand.

5

Anret salat, bønner og asparges på tallerkener. Top med æg, tomater og rejer. Serverer olivenolie, balsamico, salt og peber til salaten.

 

Ingredients

 12 Vagtelæg
 12 Cherry tomater
 200 g Ruculasalat
 100 g Friske bønner
 4 Tigerrejer (optøet)
 1 spsk. Olivenolie
 1 spsk. Rød balsamicosauce
 ½ tsk. Havsalt
 ¼ tsk. Sort peber

Directions

Fremgangsmåde
1

Kog æggene. Pil dem og del dem i halve.

2

Skær tomaterne i halve.

3

Skyl ruculaen grundigt, og læg dem på et viskestykke.

4

Nip bønnerne. Hæld kogende vand over bønner i en skål, og lad dem ligge i 30 sekunder. Skyl dem i koldt vand.

5

Anret salat, bønner og asparges på tallerkener. Top med æg, tomater og rejer. Serverer olivenolie, balsamico, salt og peber til salaten.

Notes

Salat med sorte tiger rejer