Salat med sorte tiger rejer
Kog æggene. Pil dem og del dem i halve.
Skær tomaterne i halve.
Skyl ruculaen grundigt, og læg dem på et viskestykke.
Nip bønnerne. Hæld kogende vand over bønner i en skål, og lad dem ligge i 30 sekunder. Skyl dem i koldt vand.
Anret salat, bønner og asparges på tallerkener. Top med æg, tomater og rejer. Serverer olivenolie, balsamico, salt og peber til salaten.
Ingredients
Directions
Kog æggene. Pil dem og del dem i halve.
Skær tomaterne i halve.
Skyl ruculaen grundigt, og læg dem på et viskestykke.
Nip bønnerne. Hæld kogende vand over bønner i en skål, og lad dem ligge i 30 sekunder. Skyl dem i koldt vand.
Anret salat, bønner og asparges på tallerkener. Top med æg, tomater og rejer. Serverer olivenolie, balsamico, salt og peber til salaten.