Rejer i sur sød sauce (Sot Chua Ngot)
Sautér hvidløg gyldent i olie. Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber. Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike.
Sautér hvidløg gyldent i olie.
Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber.
Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike.
Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.
Svits rejerne og servér saucen som dip eller tilbehør.
Ingredients
Directions
Sautér hvidløg gyldent i olie.
Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber.
Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike.
Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.
Svits rejerne og servér saucen som dip eller tilbehør.