Rejer i sur sød sauce (Sot Chua Ngot)
Sautér hvidløg gyldent i olie. Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber. Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike.

6 Vannameirejer
3 finthakkede hvidløg
1 spsk. sesamolie
2 spsk. skalotteløg i skiver
1 gulerod i tern
1 grøn peberfrugt i tern
1 rød chili i tern
1 spsk. sukker og salt og peber
1 tsk. tomatsauce
2 spsk. lagereddike
1 spsk. maizena, udrørt i lidt vand
Fremgangsmåde
1
Sautér hvidløg gyldent i olie.
2
Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber.
3
Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike.
4
Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.
5
Svits rejerne og servér saucen som dip eller tilbehør.
Ingredients
6 Vannameirejer
3 finthakkede hvidløg
1 spsk. sesamolie
2 spsk. skalotteløg i skiver
1 gulerod i tern
1 grøn peberfrugt i tern
1 rød chili i tern
1 spsk. sukker og salt og peber
1 tsk. tomatsauce
2 spsk. lagereddike
1 spsk. maizena, udrørt i lidt vand