Rejer i sur sød sauce

Rejer i sur sød sauce (Sot Chua Ngot)

DifficultyBeginner

Sautér hvidløg gyldent i olie. Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber. Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
 6 Vannameirejer
 3 finthakkede hvidløg
 1 spsk. sesamolie
 2 spsk. skalotteløg i skiver
 1 gulerod i tern
 1 grøn peberfrugt i tern
 1 rød chili i tern
 1 spsk. sukker og salt og peber
 1 tsk. tomatsauce
 2 spsk. lagereddike
 1 spsk. maizena, udrørt i lidt vand
Fremgangsmåde
1

Sautér hvidløg gyldent i olie.

2

Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber.

3

Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike.

4

Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.

5

Svits rejerne og servér saucen som dip eller tilbehør.

Ingredients

 6 Vannameirejer
 3 finthakkede hvidløg
 1 spsk. sesamolie
 2 spsk. skalotteløg i skiver
 1 gulerod i tern
 1 grøn peberfrugt i tern
 1 rød chili i tern
 1 spsk. sukker og salt og peber
 1 tsk. tomatsauce
 2 spsk. lagereddike
 1 spsk. maizena, udrørt i lidt vand

Directions

Fremgangsmåde
1

Sautér hvidløg gyldent i olie.

2

Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber.

3

Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike.

4

Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.

5

Svits rejerne og servér saucen som dip eller tilbehør.

Notes

Rejer i sur sød sauce