Print Options:

Perlespelt risotto og grat. rødfisk

Kuverter1 portionForberedelsestid10 minsKogetid35 minsTotal tid45 mins

Skyl perlespelt og svits det sammen med peberfrugt og skalotteløg i ca. 2 min. Tilsæt den kogende bouillon under omrøring ca. hver andet minut indtil det er opsuget og perlespelten har en god konsistens.

 4 perlespelt
 7 kogende hønsebouillon
 150 g friskrevet ost
 4 fløde
 1 rød peberfrugt
 1 skalotteløg
 4 rødfisk fileter
 2 fløde
 En lille smule safran
Fremgangsmåde
1

Skyl perlespelt og svits det sammen med peberfrugt og skalotteløg i ca. 2 min.

2

Tilsæt den kogende bouillon under omrøring ca. hver andet minut indtil det er opsuget og perlespelten har en god konsistens.

3

Smag til med salt og peber.

4

2dl fløde og ost tilsættes og der røres godt rundt.

5

Steg rødfisken på en pande ved lav varme.

6

Læg nogle tynde skiver ost på overfladen af rødfisken og gratinér den i ovenen ca. 3-4 min.

7

Hæld resten af fløden i en gryde og bring det i kog. Tilsæt salt, peber og safran, og kog det ned til en cremet konsistens.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size