Perlespelt risotto og gratineret rødfisk
4 dl perlespelt
7 dl kogende hønsebouillon
150 g friskrevet ost
4 dl fløde
1 rød peberfrugt
1 skalotteløg
4 rødfisk fileter
2 dl fløde
En lille smule safran
Fremgangsmåde
1
Skyl perlespelt og svits det sammen med peberfrugt og skalotteløg i ca. 2 min.
2
Tilsæt den kogende bouillon under omrøring ca. hver andet minut indtil det er opsuget og perlespelten har en god konsistens.
3
Smag til med salt og peber.
4
2dl fløde og ost tilsættes og der røres godt rundt.
5
Steg rødfisken på en pande ved lav varme.
6
Læg nogle tynde skiver ost på overfladen af rødfisken og gratinér den i ovenen ca. 3-4 min.
7
Hæld resten af fløden i en gryde og bring det i kog. Tilsæt salt, peber og safran, og kog det ned til en cremet konsistens.
Ingredients
4 dl perlespelt
7 dl kogende hønsebouillon
150 g friskrevet ost
4 dl fløde
1 rød peberfrugt
1 skalotteløg
4 rødfisk fileter
2 dl fløde
En lille smule safran