Pangasiusfilet på grønsagsbund

Pangasiusfilet på grønsagsbund

DifficultyIntermediate
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins
 2 pangasiusfileter
 1 squash, skåret i stave
 1 bundt friske asparges, skåret i stykker
 3 store gulerødder, skåret i stave
 1 tsk. karry
 1 Limefrugt saften af denne
 salt, peber, olie
Fremgangsmåde
1

Grønsagerne renses og snittes.

2

Karryen svitses i olien. Herefter svitses grønsagerne i meget kort tid og krydres med salt og peber.

3

Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad.

4

Pangasiusfileterne krydres på begge sider med salt og peber.

5

Placér Pangasiusfileterne ovenpå grønsagerne og pres saften fra 1 lime over.

6

Bag retten i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.

7

Serveres med ris eller nye kartofler.

 

Ingredients

 2 pangasiusfileter
 1 squash, skåret i stave
 1 bundt friske asparges, skåret i stykker
 3 store gulerødder, skåret i stave
 1 tsk. karry
 1 Limefrugt saften af denne
 salt, peber, olie

Directions

Fremgangsmåde
1

Grønsagerne renses og snittes.

2

Karryen svitses i olien. Herefter svitses grønsagerne i meget kort tid og krydres med salt og peber.

3

Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad.

4

Pangasiusfileterne krydres på begge sider med salt og peber.

5

Placér Pangasiusfileterne ovenpå grønsagerne og pres saften fra 1 lime over.

6

Bag retten i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.

7

Serveres med ris eller nye kartofler.

Notes

Pangasiusfilet på grønsagsbund