Pangasius ruller

Pangasius ruller

DifficultyBeginner
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time7 minsTotal Time17 mins
 ½ økologisk citron
 4 pangasiusruller
 2 fiskebouillon eller hvidvin
 Salt og peber
Fremgangsmåde
1

Pangasiusrullerne dampes i bouillon/hvidvin og salt og peber under stanniol i ca. 7 minutter.

2

Dryp pangasiusrullerne med citron.

3

Serveres på en bund af grøn salat, med ris eller nye kartofler og et koldt glas hvidvin.

 

Ingredients

 ½ økologisk citron
 4 pangasiusruller
 2 fiskebouillon eller hvidvin
 Salt og peber

Directions

Fremgangsmåde
1

Pangasiusrullerne dampes i bouillon/hvidvin og salt og peber under stanniol i ca. 7 minutter.

2

Dryp pangasiusrullerne med citron.

3

Serveres på en bund af grøn salat, med ris eller nye kartofler og et koldt glas hvidvin.

Notes

Pangasius ruller