Print Options:

Pangasius loins på bål

Kuverter1 portionForberedelsestid15 minsKogetid15 minsTotal tid30 mins

Grønsagerne renses og skæres i både. Pangasius loins lægges i staniol med grønsagerne. Pangasius loins krydres på begge sider med salt og peber. Placér Pangasius loins på bålet og bag retten i ca. 15...

 2 pangasius loins
 1 løg, skåret i både
 1 tomat, skåret i både
 1 tør hvidvin
 ½ tsk salt
 ½ tsk peber
Fremgangsmåde
1

Grønsagerne renses og skæres i både. Pangasius loins lægges i staniol med grønsagerne.

2

Pangasius loins krydres på begge sider med salt og peber. Placér Pangasius loins på bålet og bag retten i ca. 15 minutter.

3

Serveres med ris eller nye kartofler og et koldt glas hvidvin.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size