Pangasius loins på bål
2 pangasius loins
1 løg, skåret i både
1 tomat, skåret i både
1 tør hvidvin
½ tsk salt
½ tsk peber
Fremgangsmåde
1
Grønsagerne renses og skæres i både. Pangasius loins lægges i staniol med grønsagerne.
2
Pangasius loins krydres på begge sider med salt og peber. Placér Pangasius loins på bålet og bag retten i ca. 15 minutter.
3
Serveres med ris eller nye kartofler og et koldt glas hvidvin.
Ingredients
2 pangasius loins
1 løg, skåret i både
1 tomat, skåret i både
1 tør hvidvin
½ tsk salt
½ tsk peber
Directions
Fremgangsmåde
1
Grønsagerne renses og skæres i både. Pangasius loins lægges i staniol med grønsagerne.
2
Pangasius loins krydres på begge sider med salt og peber. Placér Pangasius loins på bålet og bag retten i ca. 15 minutter.
3
Serveres med ris eller nye kartofler og et koldt glas hvidvin.