Miso-suppe med edamame

Miso-suppe med edamame

DifficultyIntermediate
Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins
 60 g trådnudler
 85 g shiitake eller champignon
 2 tsk. canolaolie
 3 forårsløg
 1 lille gulerod
 1 kop frosne afskallede edamame
 150 g baby spinat
 1 tsk. revet frisk ingefær
 46 spsk. mørk miso
 ¼ tsk. ristet sesamolie
Fremgangsmåde
1

Dæk nudlerne med vand i en skål og sæt til side.

2

Skær svampene fint. Varm olien i en suppegryde. Tilføj de fint snittede hvide dele af forårsløgene, svampe og gulerødder.

3

Kog over medium-høj varme i cirka 2 minutter.

4

Tilsæt 5 kopper vand og bring i kog. Tilføj edamame og kog i 4 minutter.

5

Hæld vandet fra nudlerne og hæld dem i gryden med spinat og ingefær. Reducér varmen til medium-lav og kog indtil bønnerne er møre, men stadig faste. Tilsæt det grønne fra forårsløgene.

6

Blend 4 spsk. miso i 1 kop varmt vand. Reducér varmen til lav og rør miso til suppe.

 

Ingredients

 60 g trådnudler
 85 g shiitake eller champignon
 2 tsk. canolaolie
 3 forårsløg
 1 lille gulerod
 1 kop frosne afskallede edamame
 150 g baby spinat
 1 tsk. revet frisk ingefær
 46 spsk. mørk miso
 ¼ tsk. ristet sesamolie

Directions

Fremgangsmåde
1

Dæk nudlerne med vand i en skål og sæt til side.

2

Skær svampene fint. Varm olien i en suppegryde. Tilføj de fint snittede hvide dele af forårsløgene, svampe og gulerødder.

3

Kog over medium-høj varme i cirka 2 minutter.

4

Tilsæt 5 kopper vand og bring i kog. Tilføj edamame og kog i 4 minutter.

5

Hæld vandet fra nudlerne og hæld dem i gryden med spinat og ingefær. Reducér varmen til medium-lav og kog indtil bønnerne er møre, men stadig faste. Tilsæt det grønne fra forårsløgene.

6

Blend 4 spsk. miso i 1 kop varmt vand. Reducér varmen til lav og rør miso til suppe.

Notes

Miso-suppe med edamame