Miso-suppe med edamame
60 g trådnudler
85 g shiitake eller champignon
2 tsk. canolaolie
3 forårsløg
1 lille gulerod
1 kop frosne afskallede edamame
150 g baby spinat
1 tsk. revet frisk ingefær
46 spsk. mørk miso
¼ tsk. ristet sesamolie
Fremgangsmåde
1
Dæk nudlerne med vand i en skål og sæt til side.
2
Skær svampene fint. Varm olien i en suppegryde. Tilføj de fint snittede hvide dele af forårsløgene, svampe og gulerødder.
3
Kog over medium-høj varme i cirka 2 minutter.
4
Tilsæt 5 kopper vand og bring i kog. Tilføj edamame og kog i 4 minutter.
5
Hæld vandet fra nudlerne og hæld dem i gryden med spinat og ingefær. Reducér varmen til medium-lav og kog indtil bønnerne er møre, men stadig faste. Tilsæt det grønne fra forårsløgene.
6
Blend 4 spsk. miso i 1 kop varmt vand. Reducér varmen til lav og rør miso til suppe.
Ingredients
60 g trådnudler
85 g shiitake eller champignon
2 tsk. canolaolie
3 forårsløg
1 lille gulerod
1 kop frosne afskallede edamame
150 g baby spinat
1 tsk. revet frisk ingefær
46 spsk. mørk miso
¼ tsk. ristet sesamolie