Print Options:

Kammuslinger på persillepesto

Kuverter1 portionForberedelsestid10 minsKogetid5 minsTotal tid15 mins

Blend persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien. Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Riv osten og tilsæt osten. Smag til med salt og peber. Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter. Krydr me...

 4 Kammuslinger
 50 g bredbladet persille
 6 fed hvidløg
 40 g pinjekerner
 125 g parmesanost
 175 ml ekstra jomfru olivenolie
 ½ tsk Havsalt
 ½ tsk Peber fra kværn
 1 Tomater til pynt
Fremgangsmåde
1

Blend persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien.

2

Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Riv osten og tilsæt osten. Smag til med salt og peber.

3

Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber.

4

Placér kammuslingerne på pestoen. Snit tomaterne og læg dem på kammuslingerne.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size