Kammuslinger på persillepesto
4 Kammuslinger
50 g bredbladet persille
6 fed hvidløg
40 g pinjekerner
125 g parmesanost
175 ml ekstra jomfru olivenolie
½ tsk Havsalt
½ tsk Peber fra kværn
1 Tomater til pynt
Fremgangsmåde
1
Blend persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien.
2
Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Riv osten og tilsæt osten. Smag til med salt og peber.
3
Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber.
4
Placér kammuslingerne på pestoen. Snit tomaterne og læg dem på kammuslingerne.
Ingredients
4 Kammuslinger
50 g bredbladet persille
6 fed hvidløg
40 g pinjekerner
125 g parmesanost
175 ml ekstra jomfru olivenolie
½ tsk Havsalt
½ tsk Peber fra kværn
1 Tomater til pynt
Directions
Fremgangsmåde
1
Blend persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien.
2
Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Riv osten og tilsæt osten. Smag til med salt og peber.
3
Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber.
4
Placér kammuslingerne på pestoen. Snit tomaterne og læg dem på kammuslingerne.