Tilpas samtykkepræferencer

Vi bruger cookies til at hjælpe dig med at navigere effektivt og udføre visse funktioner. Du finder detaljerede oplysninger om alle cookies under hver samtykkekategori nedenfor.

De cookies, der er kategoriseret som "nødvendige", gemmes i din browser, da de er essentielle for at aktivere webstedets grundlæggende funktionaliteter.... 

Altid aktiv

Nødvendige cookies er påkrævet for at aktivere de grundlæggende funktioner på dette websted, såsom at give sikkert login eller justere dine samtykkepræferencer. Disse cookies gemmer ingen personligt identificerbare data.

Ingen cookies at vise.

Funktionelle cookies hjælper med at udføre visse funktioner som deling af webstedets indhold på sociale medieplatforme, indsamling af feedback og andre tredjepartsfunktioner.

Ingen cookies at vise.

Analytiske cookies bruges til at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden. Disse cookies hjælper med at give oplysninger om metrics såsom antallet af besøgende, afvisningsprocent, trafikkilde osv.

Ingen cookies at vise.

Præstationscookies bruges til at forstå og analysere de vigtigste præstationsindekser på webstedet, hvilket hjælper med at levere en bedre brugeroplevelse for de besøgende.

Ingen cookies at vise.

Annoncecookies bruges til at give besøgende tilpassede annoncer baseret på de sider, du tidligere har besøgt, og til at analysere effektiviteten af ​​annoncekampagnerne.

Ingen cookies at vise.

Kammuslinger på persillepesto

Kammuslinger på persillepesto

SværhedsgradBegynder
Kuverter1 portion
Forberedelsestid10 minsKogetid5 minsTotal tid15 mins
 4 Kammuslinger
 50 g bredbladet persille
 6 fed hvidløg
 40 g pinjekerner
 125 g parmesanost
 175 ml ekstra jomfru olivenolie
 ½ tsk Havsalt
 ½ tsk Peber fra kværn
 1 Tomater til pynt
Fremgangsmåde
1

Blend persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien.

2

Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Riv osten og tilsæt osten. Smag til med salt og peber.

3

Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber.

4

Placér kammuslingerne på pestoen. Snit tomaterne og læg dem på kammuslingerne.

 

Ingredients

 4 Kammuslinger
 50 g bredbladet persille
 6 fed hvidløg
 40 g pinjekerner
 125 g parmesanost
 175 ml ekstra jomfru olivenolie
 ½ tsk Havsalt
 ½ tsk Peber fra kværn
 1 Tomater til pynt

Directions

Fremgangsmåde
1

Blend persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien.

2

Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Riv osten og tilsæt osten. Smag til med salt og peber.

3

Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber.

4

Placér kammuslingerne på pestoen. Snit tomaterne og læg dem på kammuslingerne.

Notes

Kammuslinger på persillepesto