Kammuslinger på persillepesto

Kammuslinger på persillepesto

DifficultyBeginner
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
 4 Kammuslinger
 50 g bredbladet persille
 6 fed hvidløg
 40 g pinjekerner
 125 g parmesanost
 175 ml ekstra jomfru olivenolie
 ½ tsk Havsalt
 ½ tsk Peber fra kværn
 1 Tomater til pynt
Fremgangsmåde
1

Blend persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien.

2

Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Riv osten og tilsæt osten. Smag til med salt og peber.

3

Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber.

4

Placér kammuslingerne på pestoen. Snit tomaterne og læg dem på kammuslingerne.

 

Ingredients

 4 Kammuslinger
 50 g bredbladet persille
 6 fed hvidløg
 40 g pinjekerner
 125 g parmesanost
 175 ml ekstra jomfru olivenolie
 ½ tsk Havsalt
 ½ tsk Peber fra kværn
 1 Tomater til pynt

Directions

Fremgangsmåde
1

Blend persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien.

2

Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Riv osten og tilsæt osten. Smag til med salt og peber.

3

Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber.

4

Placér kammuslingerne på pestoen. Snit tomaterne og læg dem på kammuslingerne.

Notes

Kammuslinger på persillepesto