Grillede sorte tiger rejer
Blend de soltørrede tomater med hvidløg, chili, citronsaft og olivenolie til en tyk, ensartet creme. Smag den til med salt, peber og sukker og evt. mere citronsaft. Vend rejerne i cremen og lad dem trække i et par timer i køle...
Blend de soltørrede tomater med hvidløg, chili, citronsaft og olivenolie til en tyk, ensartet creme.
Smag den til med salt, peber og sukker og evt. mere citronsaft.
Vend rejerne i cremen og lad dem trække i et par timer i køleskabet.
Grill rejerne på en grillpande eller steg dem ved høj varme på en almindelig pande i ca. 4 min.
Ingredients
Directions
Blend de soltørrede tomater med hvidløg, chili, citronsaft og olivenolie til en tyk, ensartet creme.
Smag den til med salt, peber og sukker og evt. mere citronsaft.
Vend rejerne i cremen og lad dem trække i et par timer i køleskabet.
Grill rejerne på en grillpande eller steg dem ved høj varme på en almindelig pande i ca. 4 min.