Grillede blæksprutterør

Grillede blæksprutterør

DifficultyIntermediate
Yields1 Serving
Prep Time1 hrCook Time15 minsTotal Time1 hr 15 mins
 60 ml olivenolie
 4 fed hakket hvidløg
 ½ tsk. revet citronskal
 3 spsk. citronsaft
 2 spsk. hakket frisk oregano
 ½ tsk. salt
 ½ tsk. peber
 450 g renset blæksprutte
 1 citron i både
Fremgangsmåde
1

I en stor skål piskes olivenolie, hvidløg, citronskal og saft, oregano, salt og peber sammen.

2

Rør blæksprutterørene rundt i skålen. Dæk dem til og sæt dem i køleskab i 30 minutter. (Rørene kan opbevares i køleskab i op til 1 time).

3

Placér rørene på en smurt rist over høj varme. Luk låget, drej hvert andet minut eller indtil de er faste. Serveres med citron til at presse over.

4

Servér med rissalat og sursød sauce.

 

Ingredients

 60 ml olivenolie
 4 fed hakket hvidløg
 ½ tsk. revet citronskal
 3 spsk. citronsaft
 2 spsk. hakket frisk oregano
 ½ tsk. salt
 ½ tsk. peber
 450 g renset blæksprutte
 1 citron i både

Directions

Fremgangsmåde
1

I en stor skål piskes olivenolie, hvidløg, citronskal og saft, oregano, salt og peber sammen.

2

Rør blæksprutterørene rundt i skålen. Dæk dem til og sæt dem i køleskab i 30 minutter. (Rørene kan opbevares i køleskab i op til 1 time).

3

Placér rørene på en smurt rist over høj varme. Luk låget, drej hvert andet minut eller indtil de er faste. Serveres med citron til at presse over.

4

Servér med rissalat og sursød sauce.

Notes

Grillede blæksprutterør