Grillede blæksprutterør
I en stor skål piskes olivenolie, hvidløg, citronskal og saft, oregano, salt og peber sammen.
Rør blæksprutterørene rundt i skålen. Dæk dem til og sæt dem i køleskab i 30 minutter. (Rørene kan opbevares i køleskab i op til 1 time).
Placér rørene på en smurt rist over høj varme. Luk låget, drej hvert andet minut eller indtil de er faste. Serveres med citron til at presse over.
Servér med rissalat og sursød sauce.
Ingredients
Directions
I en stor skål piskes olivenolie, hvidløg, citronskal og saft, oregano, salt og peber sammen.
Rør blæksprutterørene rundt i skålen. Dæk dem til og sæt dem i køleskab i 30 minutter. (Rørene kan opbevares i køleskab i op til 1 time).
Placér rørene på en smurt rist over høj varme. Luk låget, drej hvert andet minut eller indtil de er faste. Serveres med citron til at presse over.
Servér med rissalat og sursød sauce.