Grillede blæksprutterør
60 ml olivenolie
4 fed hakket hvidløg
½ tsk. revet citronskal
3 spsk. citronsaft
2 spsk. hakket frisk oregano
½ tsk. salt
½ tsk. peber
450 g renset blæksprutte
1 citron i både
Fremgangsmåde
1
I en stor skål piskes olivenolie, hvidløg, citronskal og saft, oregano, salt og peber sammen.
2
Rør blæksprutterørene rundt i skålen. Dæk dem til og sæt dem i køleskab i 30 minutter. (Rørene kan opbevares i køleskab i op til 1 time).
3
Placér rørene på en smurt rist over høj varme. Luk låget, drej hvert andet minut eller indtil de er faste. Serveres med citron til at presse over.
4
Servér med rissalat og sursød sauce.
Ingredients
60 ml olivenolie
4 fed hakket hvidløg
½ tsk. revet citronskal
3 spsk. citronsaft
2 spsk. hakket frisk oregano
½ tsk. salt
½ tsk. peber
450 g renset blæksprutte
1 citron i både