Blæksprutteringe med sur/sød dip
 500 g Indbagte blæksprutteringe 
 1  spsk. olivenolie 
 1 dl Hønsebouillon 
 1  spsk. sukker 
 2  spsk. eddike 
 1  spsk. tomatketchup 
 1  spsk. sojasauce 
 ¼  tsk. salt
 ½  fed hvidløg
 1 ½  tsk. maizenamel 
Fremgangsmåde
1
Alle ingredienserne blandes sammen i en lille gryde. Dippen varmes op under omrøring. Efter 2 minutter kogning tages gryden af varmen.
2
Lad dippen afkøle og kom den i en serveringsskål.
3
Steg blæksprutteringene uoptøet i olie på pande eller i friture i 2-3 minutter indtil de er gyldenbrune.
Ingredients
 500 g Indbagte blæksprutteringe 
 1  spsk. olivenolie 
 1 dl Hønsebouillon 
 1  spsk. sukker 
 2  spsk. eddike 
 1  spsk. tomatketchup 
 1  spsk. sojasauce 
 ¼  tsk. salt
 ½  fed hvidløg
 1 ½  tsk. maizenamel 

