Blæksprutteringe med sur/sød dip
500 g Indbagte blæksprutteringe
1 spsk. olivenolie
1 Hønsebouillon
1 spsk. sukker
2 spsk. eddike
1 spsk. tomatketchup
1 spsk. sojasauce
¼ tsk. salt
½ fed hvidløg
1 ½ tsk. maizenamel
Fremgangsmåde
1
Alle ingredienserne blandes sammen i en lille gryde. Dippen varmes op under omrøring. Efter 2 minutter kogning tages gryden af varmen.
2
Lad dippen afkøle og kom den i en serveringsskål.
3
Steg blæksprutteringene uoptøet i olie på pande eller i friture i 2-3 minutter indtil de er gyldenbrune.
Ingredients
500 g Indbagte blæksprutteringe
1 spsk. olivenolie
1 Hønsebouillon
1 spsk. sukker
2 spsk. eddike
1 spsk. tomatketchup
1 spsk. sojasauce
¼ tsk. salt
½ fed hvidløg
1 ½ tsk. maizenamel
Directions
Fremgangsmåde
1
Alle ingredienserne blandes sammen i en lille gryde. Dippen varmes op under omrøring. Efter 2 minutter kogning tages gryden af varmen.
2
Lad dippen afkøle og kom den i en serveringsskål.
3
Steg blæksprutteringene uoptøet i olie på pande eller i friture i 2-3 minutter indtil de er gyldenbrune.