Blæksprutteringe med sur/sød dip

Blæksprutteringe med sur/sød dip

DifficultyBeginner
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
 500 g Indbagte blæksprutteringe
 1 spsk. olivenolie
 1 Hønsebouillon
 1 spsk. sukker
 2 spsk. eddike
 1 spsk. tomatketchup
 1 spsk. sojasauce
 ¼ tsk. salt
 ½ fed hvidløg
 1 ½ tsk. maizenamel
Fremgangsmåde
1

Alle ingredienserne blandes sammen i en lille gryde. Dippen varmes op under omrøring. Efter 2 minutter kogning tages gryden af varmen.

2

Lad dippen afkøle og kom den i en serveringsskål.

3

Steg blæksprutteringene uoptøet i olie på pande eller i friture i 2-3 minutter indtil de er gyldenbrune.

 

Ingredients

 500 g Indbagte blæksprutteringe
 1 spsk. olivenolie
 1 Hønsebouillon
 1 spsk. sukker
 2 spsk. eddike
 1 spsk. tomatketchup
 1 spsk. sojasauce
 ¼ tsk. salt
 ½ fed hvidløg
 1 ½ tsk. maizenamel

Directions

Fremgangsmåde
1

Alle ingredienserne blandes sammen i en lille gryde. Dippen varmes op under omrøring. Efter 2 minutter kogning tages gryden af varmen.

2

Lad dippen afkøle og kom den i en serveringsskål.

3

Steg blæksprutteringene uoptøet i olie på pande eller i friture i 2-3 minutter indtil de er gyldenbrune.

Notes

Blæksprutteringe med sur/sød dip