Alaska Pollack med tomatsalsa
Kog tagliatellaen i rigeligt saltet vand.
Steg Alaska Pollack fileterne på en pande i lidt olie.
Skær tomaterne i både, skær kernerne og den grønne stilk ud af hver båd, skær dem i små tern.
Pil løg og hvidløg og hak det fint.
Flæk chilipeberne og skrab de hvide kerner ud. Skær den i meget små tern.
Bland tomater, løg, hvidløg, og chili med olivenolie og limesaft og smag til med salt, peber og koriander.
Ingredients
Directions
Kog tagliatellaen i rigeligt saltet vand.
Steg Alaska Pollack fileterne på en pande i lidt olie.
Skær tomaterne i både, skær kernerne og den grønne stilk ud af hver båd, skær dem i små tern.
Pil løg og hvidløg og hak det fint.
Flæk chilipeberne og skrab de hvide kerner ud. Skær den i meget små tern.
Bland tomater, løg, hvidløg, og chili med olivenolie og limesaft og smag til med salt, peber og koriander.