Alaska Pollack med tomatsalsa

Alaska Pollack med tomatsalsa

DifficultyIntermediate
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
 4 Alaska Pollack fileter
 500 g tagliatella
 500 g Faste modne tomater
 1 Hvidt salatløg
 12 fed hvidløg
 1 Rød chilipeber
 2 spsk. olivenolie
 12 spsk. koriander
 23 spsk. limesaft
Fremgangsmåde for 4 personer
1

Kog tagliatellaen i rigeligt saltet vand.

2

Steg Alaska Pollack fileterne på en pande i lidt olie.

3

Skær tomaterne i både, skær kernerne og den grønne stilk ud af hver båd, skær dem i små tern.

4

Pil løg og hvidløg og hak det fint.

5

Flæk chilipeberne og skrab de hvide kerner ud. Skær den i meget små tern.

6

Bland tomater, løg, hvidløg, og chili med olivenolie og limesaft og smag til med salt, peber og koriander.

 

Ingredients

 4 Alaska Pollack fileter
 500 g tagliatella
 500 g Faste modne tomater
 1 Hvidt salatløg
 12 fed hvidløg
 1 Rød chilipeber
 2 spsk. olivenolie
 12 spsk. koriander
 23 spsk. limesaft

Directions

Fremgangsmåde for 4 personer
1

Kog tagliatellaen i rigeligt saltet vand.

2

Steg Alaska Pollack fileterne på en pande i lidt olie.

3

Skær tomaterne i både, skær kernerne og den grønne stilk ud af hver båd, skær dem i små tern.

4

Pil løg og hvidløg og hak det fint.

5

Flæk chilipeberne og skrab de hvide kerner ud. Skær den i meget små tern.

6

Bland tomater, løg, hvidløg, og chili med olivenolie og limesaft og smag til med salt, peber og koriander.

Notes

Alaska Pollack med tomatsalsa