Alaska Pollack med tomatsalsa
4 Alaska Pollack fileter
500 g tagliatella
500 g Faste modne tomater
1 Hvidt salatløg
12 fed hvidløg
1 Rød chilipeber
2 spsk. olivenolie
12 spsk. koriander
23 spsk. limesaft
Fremgangsmåde for 4 personer
1
Kog tagliatellaen i rigeligt saltet vand.
2
Steg Alaska Pollack fileterne på en pande i lidt olie.
3
Skær tomaterne i både, skær kernerne og den grønne stilk ud af hver båd, skær dem i små tern.
4
Pil løg og hvidløg og hak det fint.
5
Flæk chilipeberne og skrab de hvide kerner ud. Skær den i meget små tern.
6
Bland tomater, løg, hvidløg, og chili med olivenolie og limesaft og smag til med salt, peber og koriander.
Ingredients
4 Alaska Pollack fileter
500 g tagliatella
500 g Faste modne tomater
1 Hvidt salatløg
12 fed hvidløg
1 Rød chilipeber
2 spsk. olivenolie
12 spsk. koriander
23 spsk. limesaft