Grillede rejespyd med græsk salat

Grillede rejespyd med græsk salat

DifficultyBeginner
Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins
 8 Rejespyd
 1 Stort salathoved
 1 Stor peberfrugt, grøn
 1 Salatagurk
 4 Tomater
 1 Stort salatløg
 10 Oliven, sorte
 250 ml Creme fraiche dressing
 150 g Salattern
1

Skyl salathovedet, skær det i strimler og anret i et stort fad.

2

Læg peberfrugtstrimler, agurke- og tomatskiver på.

3

Skær osten i små terninger og fordel den over salaten med skivet løg. Drys oliven på.

4

Hæld dressing på og servér.

 

Ingredients

 8 Rejespyd
 1 Stort salathoved
 1 Stor peberfrugt, grøn
 1 Salatagurk
 4 Tomater
 1 Stort salatløg
 10 Oliven, sorte
 250 ml Creme fraiche dressing
 150 g Salattern

Directions

1

Skyl salathovedet, skær det i strimler og anret i et stort fad.

2

Læg peberfrugtstrimler, agurke- og tomatskiver på.

3

Skær osten i små terninger og fordel den over salaten med skivet løg. Drys oliven på.

4

Hæld dressing på og servér.

Notes

Grillede rejespyd med græsk salat