Grillede rejespyd med græsk salat
8 Rejespyd
1 Stort salathoved
1 Stor peberfrugt, grøn
1 Salatagurk
4 Tomater
1 Stort salatløg
10 Oliven, sorte
250 ml Creme fraiche dressing
150 g Salattern
1
Skyl salathovedet, skær det i strimler og anret i et stort fad.
2
Læg peberfrugtstrimler, agurke- og tomatskiver på.
3
Skær osten i små terninger og fordel den over salaten med skivet løg. Drys oliven på.
4
Hæld dressing på og servér.
Ingredients
8 Rejespyd
1 Stort salathoved
1 Stor peberfrugt, grøn
1 Salatagurk
4 Tomater
1 Stort salatløg
10 Oliven, sorte
250 ml Creme fraiche dressing
150 g Salattern
Directions
1
Skyl salathovedet, skær det i strimler og anret i et stort fad.
2
Læg peberfrugtstrimler, agurke- og tomatskiver på.
3
Skær osten i små terninger og fordel den over salaten med skivet løg. Drys oliven på.
4
Hæld dressing på og servér.