Pangasius loins på bål

Pangasius loins på bål

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
 2 pangasius loins
 1 løg, skåret i både
 1 tomat, skåret i både
 1 tør hvidvin
 ½ tsk salt
 ½ tsk peber
Fremgangsmåde
1

Grønsagerne renses og skæres i både. Pangasius loins lægges i staniol med grønsagerne.

2

Pangasius loins krydres på begge sider med salt og peber. Placér Pangasius loins på bålet og bag retten i ca. 15 minutter.

3

Serveres med ris eller nye kartofler og et koldt glas hvidvin.

 

Ingredients

 2 pangasius loins
 1 løg, skåret i både
 1 tomat, skåret i både
 1 tør hvidvin
 ½ tsk salt
 ½ tsk peber

Directions

Fremgangsmåde
1

Grønsagerne renses og skæres i både. Pangasius loins lægges i staniol med grønsagerne.

2

Pangasius loins krydres på begge sider med salt og peber. Placér Pangasius loins på bålet og bag retten i ca. 15 minutter.

3

Serveres med ris eller nye kartofler og et koldt glas hvidvin.

Notes

Pangasius loins på bål