Pangasiusfilet på grønsagsbund
2 pangasiusfileter
1 squash, skåret i stave
1 bundt friske asparges, skåret i stykker
3 store gulerødder, skåret i stave
1 tsk. karry
1 Limefrugt saften af denne
salt, peber, olie
Fremgangsmåde
1
Grønsagerne renses og snittes.
2
Karryen svitses i olien. Herefter svitses grønsagerne i meget kort tid og krydres med salt og peber.
3
Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad.
4
Pangasiusfileterne krydres på begge sider med salt og peber.
5
Placér Pangasiusfileterne ovenpå grønsagerne og pres saften fra 1 lime over.
6
Bag retten i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.
7
Serveres med ris eller nye kartofler.
Ingredients
2 pangasiusfileter
1 squash, skåret i stave
1 bundt friske asparges, skåret i stykker
3 store gulerødder, skåret i stave
1 tsk. karry
1 Limefrugt saften af denne
salt, peber, olie