Salat med sorte tiger rejer
12 Vagtelæg
12 Cherry tomater
200 g Ruculasalat
100 g Friske bønner
4 Tigerrejer (optøet)
1 spsk. Olivenolie
1 spsk. Rød balsamicosauce
½ tsk. Havsalt
¼ tsk. Sort peber
Fremgangsmåde
1
Kog æggene. Pil dem og del dem i halve.
2
Skær tomaterne i halve.
3
Skyl ruculaen grundigt, og læg dem på et viskestykke.
4
Nip bønnerne. Hæld kogende vand over bønner i en skål, og lad dem ligge i 30 sekunder. Skyl dem i koldt vand.
5
Anret salat, bønner og asparges på tallerkener. Top med æg, tomater og rejer. Serverer olivenolie, balsamico, salt og peber til salaten.
Ingredients
12 Vagtelæg
12 Cherry tomater
200 g Ruculasalat
100 g Friske bønner
4 Tigerrejer (optøet)
1 spsk. Olivenolie
1 spsk. Rød balsamicosauce
½ tsk. Havsalt
¼ tsk. Sort peber