Surimi med tagliatelle

Ingredienser

1 spsk.
olivenolie
2 stk.
fint hakkede skalotteløg
1 stk.
snittet rød chilli
1/2 stængel
fint hakket citrongræs
3 cm
fint hakket frisk ingefær
200 ml
hvidvin
250 ml
fløde
350 g
surimipinde
500 g
tagliatelle
1 stk.
limesaft
3 spsk.
fint hakket frisk koriander
1/2 tsk.
salt
1/2 tsk.
peber

Fremgangsmåde

Varm en stegepande og tilsæt olivenolie, skalotteløg, chili, citrongræs og ingefær. Steg i 2-3 min. Tilsæt hvidvin og bring det i kog. Lad saucen koge indtil vinen er reduceret til det halve.

Tilsæt fløde og kog i endnu et minut, før du tilføjer surimi. Rør rundt og lad det simre i et minut.

Krydr med salt og peber og tilsæt lidt af limesaften. Hold saucen varm, mens du koger pastaen.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog, tilsæt tagliatelle og kog i 2-3 min. Hæld vandet fra pastaen og vend saucen i.

 

Produkter

TemplateTags() in code (Designs/Dwsimple/_parsed/Recipe.parsed.cshtml). Remove before going live...