Tilpas samtykkepræferencer

Vi bruger cookies til at hjælpe dig med at navigere effektivt og udføre visse funktioner. Du finder detaljerede oplysninger om alle cookies under hver samtykkekategori nedenfor.

De cookies, der er kategoriseret som "nødvendige", gemmes i din browser, da de er essentielle for at aktivere webstedets grundlæggende funktionaliteter.... 

Altid aktiv

Nødvendige cookies er påkrævet for at aktivere de grundlæggende funktioner på dette websted, såsom at give sikkert login eller justere dine samtykkepræferencer. Disse cookies gemmer ingen personligt identificerbare data.

Ingen cookies at vise.

Funktionelle cookies hjælper med at udføre visse funktioner som deling af webstedets indhold på sociale medieplatforme, indsamling af feedback og andre tredjepartsfunktioner.

Ingen cookies at vise.

Analytiske cookies bruges til at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden. Disse cookies hjælper med at give oplysninger om metrics såsom antallet af besøgende, afvisningsprocent, trafikkilde osv.

Ingen cookies at vise.

Præstationscookies bruges til at forstå og analysere de vigtigste præstationsindekser på webstedet, hvilket hjælper med at levere en bedre brugeroplevelse for de besøgende.

Ingen cookies at vise.

Annoncecookies bruges til at give besøgende tilpassede annoncer baseret på de sider, du tidligere har besøgt, og til at analysere effektiviteten af ​​annoncekampagnerne.

Ingen cookies at vise.

Alaska Pollack med tomatsalsa

Alaska Pollack med tomatsalsa

SværhedsgradØvet
Kuverter1 portion
Forberedelsestid10 minsKogetid15 minsTotal tid25 mins
 4 Alaska Pollack fileter
 500 g tagliatella
 500 g Faste modne tomater
 1 Hvidt salatløg
 12 fed hvidløg
 1 Rød chilipeber
 2 spsk. olivenolie
 12 spsk. koriander
 23 spsk. limesaft
Fremgangsmåde for 4 personer
1

Kog tagliatellaen i rigeligt saltet vand.

2

Steg Alaska Pollack fileterne på en pande i lidt olie.

3

Skær tomaterne i både, skær kernerne og den grønne stilk ud af hver båd, skær dem i små tern.

4

Pil løg og hvidløg og hak det fint.

5

Flæk chilipeberne og skrab de hvide kerner ud. Skær den i meget små tern.

6

Bland tomater, løg, hvidløg, og chili med olivenolie og limesaft og smag til med salt, peber og koriander.

 

Ingredients

 4 Alaska Pollack fileter
 500 g tagliatella
 500 g Faste modne tomater
 1 Hvidt salatløg
 12 fed hvidløg
 1 Rød chilipeber
 2 spsk. olivenolie
 12 spsk. koriander
 23 spsk. limesaft

Directions

Fremgangsmåde for 4 personer
1

Kog tagliatellaen i rigeligt saltet vand.

2

Steg Alaska Pollack fileterne på en pande i lidt olie.

3

Skær tomaterne i både, skær kernerne og den grønne stilk ud af hver båd, skær dem i små tern.

4

Pil løg og hvidløg og hak det fint.

5

Flæk chilipeberne og skrab de hvide kerner ud. Skær den i meget små tern.

6

Bland tomater, løg, hvidløg, og chili med olivenolie og limesaft og smag til med salt, peber og koriander.

Notes

Alaska Pollack med tomatsalsa